Magaxin

Guide: Sådan forbereder du det perfekte morgenbord

Artiklen er sponsoreret.

Det er så hyggeligt at mødes om et lækkert, velanrettet morgenbord. Det er en kærlig gestus at planlægge for et andet menneske, men det kan også bare være, du drømmer om at forkæle dig selv. Hvad end det er en weekendmorgen eller en lang hverdagsmorgen, giver det en særlig god energi til resten af dagen, hvis morgenen starter med et morgenbord.

Kaffen er et vigtigt element

At få sin morgenkaffe er et vigtigt element, og til et morgenbord er der tid og energi til, at man forbereder en god kop kaffe. Det kan man både lave manuelt ved at anvende en gammeldags filtermetode, eller man anskaffe sig en kaffemaskine, som klarer det hårde arbejde.

Bag de lækreste boller

Udover kaffen er det vigtigt, at der er styr på morgenbollen. En koldhævet bolle som har stået natten over på køl er bare super lækker at sætte tænderne i. Du kan gøre det overskueligt for dig selv at lave bolledej ved, at du anskaffer dig en røremaskine. Klik her og se, hvilke røremaskiner du kan investere i for at gøre din madlavning lettere.

Sammen med bollerne er det ideelt at have været på pålægs- og ostejagt. En friskbagt bolle med smør er vidunderligt, og hvis man tilføjer en skive god ost eller en lækker skinke, er det lige før, man kan få forspist sig.

Andre, gode drikkevarer

Kaffen kan stå alene som drikkevarer, men hvis du drømmer om, at dit morgenbord skal prydes af andet end kaffe og boller, er en mulighed at mikse nogle smoothies sammen. Det bliver igen lettere med en god køkkenmaskine, der klarer ærterne.

Gode smoothies kan blandt andet laves med bærblandinger fra dit lokale supermarked. Du kan også lave en sund smoothie, med spinat, ingefær og andre lækkerier. Hvis du ønsker en cremet konsistens er et godt tip at anvende isterninger sammen med blandingen. 

Kommentarer