Langå

Gudenåløbet skydes i gang på Store Cykeldag

Lars Engelst Pedersen øverst til venstre i billedet vil opfordre sine kollegaer på Regionshospitalet til at deltage i Gudenåløbet. Pressefoto

Danmarks smukkeste cykelløb, Gudenåløbet, ruller søndag den 11. juni på Store Cykeldag. Dagen fejres i hele landet med masser af cykelture. I Randers er små og store cyklister inviteret til en unik naturoplevelse på to hjul rundt om Danmarks største flod.

Det er femte år i træk, at Gudenåløbet finder sted. Løbet er arrangeret af IFA i Stevnstrup og Randers Cykelby, der glæder sig til at byde cyklisterne velkommen.

– Vi håber, at rigtig mange vil bruge en sommersøndag til at nyde naturen samtidig med, at de får masser af motion i selskab med familie, venner og kollegaer, siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Cykelløb med kollegaer

På Regionshospitalet i Randers er mange ansatte i gang med at træde i pedalerne til jobbet, fordi de deltager i den landsdækkende kampagne ”Vi cykler til arbejde”, der ruller i maj måned. Lars Engelst Pedersen er tovholder på cykelkampagnen på hospitalet. Han vil forsøge at motivere sine kollegaer til at deltage i Gudenåløbet.

– Både cykelkampagnen og Gudenåløbet handler om motion og fællesskab. Det er derfor oplagt, at vi tilmelder os løbet og tester cykelformen den 11. juni, siger Lars Engelst Pedersen.

Fakta

Gudenåløbet skydes i gang søndag den 11. juni klokken 14. med start og mål ved IFA’s klubhus i Stevnstrup. Adressen er Stationsvej 34, 8870 Langå.

Løbet er 27 kilometer langt.

Der er et tilmeldingsgebyr på 40 kroner for en voksen og 20 kroner for et barn under 10 år.

Tilmelding og betaling på www.randerscykelby.dk

På ruten den 11. juni er der to pitstop med gratis forplejning.

Deltagerne kan bestille en varm ret, der står klar ved mållinjen efter Gudenåløbet.

Kommentarer