Nørbæk

Grundlovsfest i præstegårdshaven i Nørbæk med besøg af bysbarn

Se billedserie Om ikke den hellige – så i hvert fald en treenighed, bestående af formand for præstegårdsudvalget, Jytte Nielsen, sonepræst Anne Regitze Nieling og graver Bjarne Madsen, som har arbejdet sammen om at få lys og luft i præstegårdshaven, hvor der i dag 5. juni holdes grundlovsfest med Anders Bach Andersen som taler. Foto: Randers Netavis

Præstegårdshaven i Nørbæk har netop undergået en gennemgribende renovering, så der er plads til mange deltagere, når sognepræst og menighedsråd inviterer til grundlovsfest 5. juni. Tidligere lokal-politiker og Nørbækborger, Anders Bach Andersen, vil holde grundlovstalen.

For andet år i  træk inviterer sognepræst Anne Regitze Nieling til Grundlovsfest i præstegårdshaven, og i år håber hun at se rigtigt mange.

Præstegårdshaven i Nørbæk har nemlig været igennem den helt store renovering og har fået mere lys, luft og plads.

– Haven var fuldstændig vokset til med selvsåede træer og buske, så det var et arbejde helt fra bunden, fortæller graver, Bjarne Madsen, som i samarbejde med formand for præstegårdsudvalget, Jytte Nielsen, Læsten, og sognepræsten har stået for den praktiske udførelse af det omfattende projekt.

Nu er skvalderkål, bambus og vildskud erstattet af roser, spirea- og snebærbuske, og haven er blevet til ét ’rum’ med masser af lys og plads til en masse mennesker til grundlovsfesten 5. juni.

Til at holde grundlovstalen har Anne Regitze Nieling allieret sig med tidligere nørbækborger og lokalpolitiker,  Anders Bach Andersen, som  kommer på visit med sin hustru, Louise, denne aften.

Efter talen hygger man sig sammen over sin medbragte mad. Der vil også blive tændt op i grillen, som kan benyttes til at grille pølser med mere.

Grundlovsfesten starter klokken 17. Alle er velkomne, og sognepræsten håber at se mange i den nyrenoverede præstegårdshave.

Kommentarer