Hvidsten

Grundlovsdag med Wilbek, Aastrup, Brøns og Simonsen på Hvidsten Kro

Der er næsten garanti for stort fremmøde ved afholdelse af Grundlovsdag på Hvidsten Kro. I år oven i købet med udsigt til godt vejr.

Årets hovedtaler på Venstres traditionsrige grundlovsmøde ved Hvidsten Kro, bliver i år Viborgs borgmester Ulrik Wilbek.

Ulrik Wilbek vandt som bekendt borgmesterposten i Viborg ved kommunalvalget i i november 2017, men har også tidligere været politisk engageret, idet han allerede i perioden 1997-2001 sad i byrådet for Venstre i Viborg.

Arrangementet starter tirsdag den 5. juni klokken 11:30 og slutter officielt cirka klokken 13:00.

Ud over Viborg-borgmesteren vil der være taler af det lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, folketingskandidat Simon Simonsen og gruppeformand for Venstre i Randers Christian Brøns.

Arrangørerne opfordrer alle til at komme og få en hyggelig grundlovsdag i flotte historiske omgivelser, hvor der efter det officielle program er slut, vil være rig lejlighed til at opleve kroen.

Blandt andet vil der være mulighed for at købe en bid mad og ikke mindst opleve det nye museum om Hvidsten gruppen, som er åbnet siden sidste grundlovsdag.

Kommentarer