Kristrup

Grønvang udvider med ny spisepavillon – og tarteletter

Håndværkerne holdt for en stund en lille pause i byggeriet ved Grønvang, da der i dag onsdag var rejsegilde på den nye spisepavillon..

Der var gratis pølser, øl og vand til gæsterne, der i dag lagde vejen forbi Grønvang, som holdt rejsegilde for mad- og isvaffelstedets nyeste tiltag – en rummelig spisepavillon på 25 kvadratmeter til siddende gæster.

Indehaverparret Mette Holme og Claus Andersen, som overtog Grønvang i foråret, havde fra starten planer om at udvide stedets faciliteter for gæsterne, og da byggetilladelsen endelig kom retur fra kommunen, var håndværkerne ikke sene til at gå i gang.

Den nye spisepavillon, der forventes klar til åbning sidst i næste uge, får plads til omkring 20 siddende gæster.

Claus og Mette hejste flag og rejsegildekrans i dagens anledning.

– Vi har jo seks middagsretter på menuen hver dag, og som noget nyt kan man også fremover få tarteletter med høns og asparges. Så vil vi jo gerne have, at folk kan sidde her og nyde måltidet, fortæller Mette Holme.

– Og vores isvafler er populære året rundt, så nu kan man fremover sidde i tørvejr og varme og spise en kæmpevaffel med guf, mens man drømmer om næste års sommer, der gerne må blive lige så god som i år, siger Claus Andersen med et grin.

Grønvang behøver dog ikke pakke sig ind for vinteren endnu, idet vejrudsigten for næste uge igen lover sol og temperaturer på over 20 grader. Så kan der gås til vaflerne igen.

Gråvejr, overskyet og temperaturer under tyve grader forhindrer ikke gæsterne i at forlange store isvafler hos Grønvang.

Kommentarer