Assentoft

Grønvang Grill genåbner 23. marts i nyrenoverede lokaler

Fra den 23. marts bliver der igen ryk ind, når Grønvang Grill genåbner efter en omfattende renovering af det kendte spisested på Grenåvej i Kristup.

Sultne forbipasserende på Grenåvej og lokale borgere i Kristrup og omegn er i de sidste par uger blevet mødt af et “under ombygning” skilt på Grønvang Grill.

I stedet har parkeringspladsen foran det kendte spisested været fyldt med håndværkerbiler og byggematerialer.

Årsagen er, at Grønvang Grill har fået ny ejer, idet den tidligere ejer Henrik Hammer Filtenborg i slutningen af februar pludselig gik bort.

Henrik Filtenborg gjorde Grønvang Grill verdenskendt i Kronjylland for sine mega isvafler toppet med guf og krymmel – og de sociale medier er fyldt med billeder af glade is-spisende gæster med en ægte Grønvang vaffel i hånden. Se nogle af dem her.

– Grønvang Grill har et stort loyalt stampublikum og en masse forbipasserende, der bare kommer forbi en gang imellem, udtaler den nye ejer Claus Andersen, som også er indehaver af Ebelå Grill på Ebeltoftvej i Drastrup.

– Vi har mange års erfaring med at drive netop denne type restaurant, og det var derfor helt naturligt for os at tage over og videreføre forretningen med de traditioner der er her, og samtidig tilføre noget nyt.

Det nye består blandt andet i, at Grønvang Grill fra første åbningsdag vil tilbyde gæsterne seks forskellige middagsretter at vælge imellem hver dag nemlig Frikadeller, Karbonader, Medister, Bøf, Steg og Stegt Flæsk selvfølgelig med kartofler og tilbehør som passer til.

– Det ved vi er et godt alternativ til grillsortimentet, og råvarerne får vi leveret fra en af byens gode slagterforretninger, siger Claus Andersen, der hverken på Grønvang eller Ebelå Grill vil gå på kompromis med kvaliteten.

Mens vi taler med den nye ejer om fremtiden i Grønvang Grill, er håndværkerne i fuld gang med skifte alt inventar og installationer ud og gøre spisestedet klar til åbning den 23. marts.

Kommentarer