Kultur

Gratis koncert med sopran Camilla Button og pianist Rima Chacaturian

Torsdag den 19. maj kl. 19.30 er der mulighed for at opleve en koncert med sang og klavermusik af bl.a. Schubert, Schumann, Strauss, Fauré, Grieg og Carl Nielsen i Dronningborg Kirke.

Allerede som 4-årig stillede Camilla Button op sammen med sine søskende og sang og spillede klaver. Senere blev klaveret erstattet af en violin, som hun fik mange glæder ud af, blandt andet fællesskabet med andre børn i det såkaldte “Mariager Byorkester”.

I teenageårene sang Camilla i kirkekor samt i et band med 5 gymnasievenner. Som 17-årig fik Camilla ideen til at modtage undervisning i klassisk sang efter at have set en operakoncert i fjernsynet. Hun besluttede sig for at prøve sit sangtalent af og søgte på MGK og sidenhen musikkonservatoriet. Hun debuterede fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i november 2019 ved en koncert i Musikhuset Aarhus udført i samarbejde med Randers Kammerorkester, som hun i sommeren 2021 igen havde fornøjelsen af at synge med i opsætningen af “Dyrets År -1666” på Aarhus Sommeropera. 

Rima Chacaturian er klassisk pianist, uddannet ved Musikakademiet i Vilnius og med videre studier i solistklassen ved det Jyske Musikkonservatorium. Hun har optrådt ved en lang række koncerter og konkurrencer som solist og kammermusikker i flere europæiske lande og har desuden stor erfaring som akkompagnatør for såvel sangere som instrumentalister.

I de senere år har hun arbejdet som repetitiør, – dvs. hun indøver partierne med operasangerne og akkompagnerer på klaveret ved prøverne ved Aarhus Sommeropera og senest på Den Jyske Opera. 

Der er fri entré til koncerten. 

Kommentarer