Over Hornbæk

Gratis foredrag for virksomhedsledere i Netværkshuset N1

Netværkshuset N1 på Normansvej inviterer igen til et gratis foredrag for virksomhedesejere og ledere. Denne gang er det med Steffen Max Høgh, som fredag den 16. november vil fortælle om Bæredygtig Business.

Bæredygtighed er ikke længere et fluffy ord som primært bruges af marketingfolk, der gerne vil sælge lidt mere. Bæredygtig Business handler heller ikke om, hvordan du gør verden til et bedre sted, det er bare en sekundær gevinst.

Bæredygtighed er blevet en bevægelse som tiltrækker kunder og medarbejdere som aldrig før. Tidligere var det nok, at lave en lille video på facebook og tale lidt om at man er sponsor for det lokale junior fodboldhold. Det er en grundlæggende misforståelse som slet ikke skaber det økonomiske potentielle der reelt ligger og venter.

Bæredygtig Business er en ny måde at anskue din forretning. Det er en evig kilde til forretningsudvikling, motivation og marketing.

Tilmelding foregår på N1′ facebook side her

I foredraget kommer Steffen ind på:
· Hvad er FNs verdensmål og hvorfor skal du kende dem.
· Virksomheder der har transformeret deres forretning fra dårlig til god, igennem en veltilrettelagt CSR strategi.
· Hvorfor den meningsfulde arbejdsplads både tiltrækker og motivere de unge kloge hoveder som alle gerne vil ansætte.
· Hvordan du komme i gang med at fremtidssikre din virksomhed.

Foredraget er særligt relevant for SMVer, ledere og iværksættere.

GRATIS ADGANG FOR ALLE!

Foredraget afholdes i Netværkshuset N1, som er det nye navn på det tidligere domicil for virksomheden Dandomain. Ronnie Bach Nielsen, der i sin tid var medstifter af Dandomain, er i fuld gang med at realisere sine netværkshus-planer og om kort tid er alle 4500 kvadratmeter hus udlejet til en række små og mellemstore virksomheder.

Du kan altid holde dig opdateret på andre events og aktiviteter i Randers på DET SKER

Kommentarer