Randers By

Gratis adgang, når Europamesterskabet i 5-kegler billard kommer til Randers

Der er gratis adgang for publikum, når Randers er vært ved billard-EM. Foto: Randers Event

4.-7. august er Randers vært for EM i 5-Kegler med deltagelse af 48 af Europas bedste spillere. Så der er lagt op til masser af spænding, som publikum kan opleve helt gratis.

Tidligere på sommeren blev 45 årige Kasper Kristoffersen fra Ikast-Brande for andet år i træk dansk mester i billard-disciplinen 5-Kegler. Nu kommer han til Randers sammen med otte andre danske spillere, der skal kæmpe om EM-guld mod resten af Europa.

Kasper Kristoffersen er ikke ‘hvem som helst’. Han er nemlig også 17-dobbelt DM-guldvinder i disciplinen pool, og han spås gode chancer til europamesterskabet i Randers.  

Det er Den Danske Billard Union der sammen med Sport Event Denmark og Randers Eventsekretariat har fået EM i 5-Kegler til Randers. Placeringen er valgt efter at der i 2019 var VM i billard-disciplinen 3-Bande carambole. Europamesterskabet i 5-Kegler Billard skal derfor afholdes I Ridehuset på Værket, Randers. En bygning fra 1887, der oprindeligt var dragonkaserne for Kong Christian X. Stedet bliver i dag brugt til store koncerter og kulturarrangementer. 

“Med de rammer skaber vi en helt særlig stemning, hvor sporten, historien og kulturlivet møder hinanden. Huset, der er bygget i billardsportens barndom, er derfor en perfekt platform til europamesterskabet, siger formand for Den Danske Billard Union, Torsten Danielsson. 

 Der er gratis adgang i Ridehuset under hele mesterskabet. Torsdag, fredag og lørdag spilles de indledende kampe, mens der er finaler søndag. Der spilles kampe hele dagen fra ti-elleve-tiden. Besøg hjemmesiderne detsker.dk og em-5-kegler.dk for nærmere information. 

  

  

Kommentarer