Randers By

Grand Opening hos Louis Nielsen i morgen torsdag den 6. juni

Mens de fleste danskere i dag stemmer til folketingsvalg og holder fri på grund af Grundlovsdag – som iøvrigt er en af de varmeste i over hundrede år – så sveder håndværkere og personale hos Louis Nielsen i Randers, for at være klar til åbning i morgen torsdag klokken ni af den nye butik i Rådhusstræde 7.

Og det bliver ikke en hvilken som helst Louis Nielsen, der nu åbner i Randers. Det bliver Nordeuropas største og er med sine 632 kvadratmeter tre gange større end den tidligere beliggenhed på Østervold. Åbningen vil blive fejret med manér og Louis Nielsen giver den gas med 50% rabat på stel, glas og tillægsydelser fra den 6. juni til og med den 15. juni.

– Vores nye butik bliver for både danske og internationale forhold en virkelig stor og flot optikerforretning med plads til den hastigt stigende kunde- og patientvolumen, vi har oplevet her i Randers gennem de senere år, forklarer den ene af de to forretningspartnere Hans Præst.

– Det lyder vildt med den nye butik, men faktisk var det ret sent i projektet, at vi fandt ud af, at det bliver Nordeuropas største. Det har vi slet ikke interesseret os for, og for os er det da også bare et lille kuriosum. Dét, der tæller er, at vi åbner en butik, der kan skabe rammerne for det, randrusianerne har brug for.

Den anden forretningspartner Ruben Enger supplerer:

– I Louis Nielsen-kæden startede vi som de første i Danmark for ca. 5-6 år siden med at tilbyde nethindefotografering af vores kunder for bedre at kunne rådgive dem om deres øjnes sundhed. Det vandt meget hurtigt indpas hos danskerne, der jo har en enorm opmærksomhed på deres egen sundhed, og snart fulgte andre dele af optikerbranchen trop med de såkaldt fundusfotograferinger, forklarer han.

Nordeuropa, så bliver det også en endog meget flot én af slag- sen, idet selve butikkens ind- retning, design og layout får en komplet opdatering. Louis Nielsen-kæden er nemlig ved at foretage en løbende opda- tering af butikkernes design og indretning, og her er Ran- ders-butikken en af de absolut

Louis Nielsen i Randers har de senere år været igennem en forvandlingsrejse. Glade medarbejdere og klinisk professionalisme har ført til høj kundetilfredshed og kraftig vækst, så nu er det tid til en opdatering – endda Nordeuropas største af slagsen.

De to forretningspartnere Hans Præst (tv) og Ruben Enger (th) glæder sig til at betjene både nuværende og nye kunder i den nye butik på Rådhusstræde 7 i Randers.

Kommentarer