Randers By

Få gode råd af politiet på torsdag på Østervold

Politikommissær Allan Aarslev, Østjyllands Politi

Mange østjyder ser i disse uger frem til en dejlig vinterferie i uge syv, og flere glæder sig sikkert også til en uge på ski. Men skal man ud at rejse eller holde ferie hjemmefra, er det en god idé at tænke over, hvordan man forlader sit hjem, inden tyven står i baghaven med et koben.

For det er nemlig, når borgerne holder ferie, at tyvene for alvor trækker i arbejdstøjet. Derfor er Østjyllands Politi igen ude på gaden for at give borgerne i kredsen gode råd til, hvordan de selv kan forebygge indbrud.

– Generelt ser vi, at færre og færre østjyder oplever indbrud i deres hjem, men der er altså stadig grund til at være opmærksom. Det gælder særligt i ferieperioderne, for her ser vi ofte, at der bliver begået flere indbrud end i en gennemsnitlig uge, siger politikommissær Allan Aarslev, Østjyllands Politi.

Han peger på, at det er en rigtig god idé at aftale nabohjælp med beboerne i ens område.

– Vi ved, at et af det bedste værn mod tyven er, at man har en god aftale i ens område om, at man lige skiftes til at holde øje med, at alt er som det skal være. Et andet rigtig godt råd er, at man får det til at se ud som om, at der er nogen hjemme. Enten ved at tænde lidt lys eller lade radioen køre, siger Allan Aarslev.

Få flere gode råd af Østjyllands Politi på Østervold i Randers omkring Dytmærsken, torsdag den 8. februar klokken 13-15.

Kommentarer