Kultur

God vejrudsigt til Fjordens Dag på søndag

Et besøg på formidlingsplatformen ”Kanonbåden” er en oplagt aktivitet på Fjordens Dag. Billedet her er fra åbningen i 2023. Foto: Gitte Hagsholm.

På søndag den 26. maj er der rige muligheder for at opleve Naturpark Randers Fjord både til lands og til vands når Fjordens Dag 2024 løber af stablen.

Dagens aktiviteter spænder fra markeder, forskellige former for sejlads, vandreture, kanoture, skinnecykel, caféhygge og meget andet.

Se hele programmet for Fjordens Dag 2024 her.

Dagen er arrangeret af foreningen Fjordfolket i samarbejde med en række aktører rundt om i naturparken samt Randers og Norddjurs kommuner.

Randers Naturcenter er også med på Fjordens Dag og indbyder til en fantastisk dag ved Udbyhøj Lystbådehavn sammen med andre foreninger. Her kan man gå på jagt efter sjove dyr og planter i det lave vand eller være med til at lave vild mad på stranden og udforske strandens spændende planteliv. Man kan også komme ombord på formidlingsplatformen ”Kanonbåden” hvor man kan høre mere om Naturpark Randers Fjord og hvilke arrangementet der foregår i parken 2024.

Kommentarer