Erhverv

Glæde over 150 nye, statslige arbejdspladser i Randers

Borgmester Claus Omann Jensen glæder sig over regerings plan om at placere 150 nye statslige arbejdspladser i Randers.

Randers bliver næste år hjemby for en af Skattestyrelsens nye selvstændige understyrelser. Dermed kommer der omkring 150 nye, statslige arbejdspladser til kommunen. Nyheden vækker glæde hos borgmesteren, som sammen med en lang række kræfter har arbejdet intensivt for at få del i arbejdspladserne.

Tirsdag formiddag præsenterede statsminister Lars Løkke Rasmussen og skatteminister Karsten Lauritzen den nye struktur for skatteområdet, som betyder at SKAT splittes op i syv styrelser allerede i 2018. En af disse, Skattestyrelsen, får en selvstændig understyrelse, som placeres i Randers, og den nyhed glæder borgmester Claus Omann Jensen sig over:

– Det er rigtig dejligt, at regeringen fortsætter sin politik om udflytningen af statslige arbejdspladser. Nu kom turen til Randers, hvilket jeg naturligvis er særligt glad for. Randers er Danmarks sjettestørste by og i vores kommune er vi beriget af at have meget kvalificeret arbejdskraft. Samtidig ligger Randers geografisk rigtig godt med E45 i baghaven og adgang op imod en halv million arbejdspladser inden for en times kørsel. Jeg er sikker på, at de mange nye medarbejdere vil finde sig godt tilpas i vores smukke natur, hyggelige midtby og aktive kultur-, idræts- og fritidsliv, siger Claus Omann Jensen, og fortsætter:

– Jeg vil gerne sige tak til alle, der ved fælles indsats har været med til at gøre denne udflytning til vores dejlige kommune mulig, slutter borgmesteren.

Den nye understyrelse får omkring 150 arbejdspladser, og dermed er SKATs tidligere domicil på Toldbodgade ikke stort nok. Derfor vil Randers Kommune gå i dialog med Bygningsstyrelsen for at finde en egnet placering.

De syv nye styrelser og en række understyrelser bliver ifølge planen allerede en realitet 1. juli 2018, hvor det nuværende SKAT lukker og slukker.

Kommentarer