Randers By

Glæde over nye boliger

Fredag den 22. september samledes beboere og personale på bostedet Marienborgvej til rejsegilde. Beboerne fejrede, at de snart kan vende tilbage til deres boliger, der alle har fået eget badeværelse og en total makeover.

Under ombygningen er beboerne genhuset i Langå. Både personale og beboere tæller dagene til november måned, hvor de igen kan indrette sig på Marienborgvej:

– Vi glæder os sig til at komme tilbage til den renoverede bygning med helt nye faciliteter, sagde Kirsten Skov Aasted, afdelingsleder på bostedet Marienborgvej, som er et bosted for ni multihandicappede mennesker.

Bygningen på Marienborgvej får al indmaden skiftet ud. Der er blandt andet sat nye vinduer og døre i bygningen, ligesom huset får et helt nyt indgangsparti. Derudover får bostedet en ny tilbygning. Det har betydet, at der bliver plads til, at alle beboernes lejligheder får eget badeværelse:

– Tidligere skulle beboerne deles om badeværelserne. Nu får de deres egne badeværelser. De nye rum har en god størrelse, så der er plads til beboernes hjælpemidler. De større badeværelser giver også bedre arbejdsbetingelser for personalet, så vi bedre kan hjælpe beboerne, når de skal i bad,” sagde Kirsten Skov Aasted.

Kommentarer