Randers By

Gitte Jessing bliver ny afdelingschef i Afdeling for Folkeundersøgelser

Privatfoto

1. oktober tiltræder Gitte Jessing som afdelingschef i Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers. 

59-årige Gitte Jessing kommer fra en stilling som leder af Klinisk  Forsknings Enhed (KFE) på kræftafdelingen på Aarhus  Universitetshospital, hvor hun har været de seneste 20 år. I den tid  har hun bygget forskningsenheden op og stået i spidsen for en etableret infrastruktur i Kræftfdelingen, som administrerer ca. 100  kliniske forsøg til Kræftpatienter.  

Gitte Jessing er vant til en stor interessentflade og et bredt  samarbejde både internt på Aarhus Universitetshospital samt  eksternt. Før arbejdet som leder af KFE, var hun med til at starte  patienthotellet op på Skejby Sygehus, hvor hun også fungerede som  konstitueret leder.  

Uddannet sygeplejerske 

Gitte Jessing er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har sidenhen  taget en master i Folkesundhedsvidenskab samt en efteruddannelse i ledelse (Master of Business Administration – MBA). 

Fra 1. oktober skal Gitte Jessing, sammen med cheflæge Berit  Andersen, stå i spidsen for Afdeling for Folkeundersøgelser, og det  glæder hun sig til. 

– Det bliver rigtig spændende at blive en del af en afdeling, der både har ansvaret for alle screeningsprogrammer i regionen og for  hospitalets forskningsenhed. Der foregår rigtig meget spændende  forskning i afdelingen, som jeg glæder mig til at blive endnu klogere  på, ligesom jeg ser frem til at bidrage med at understøtte rammerne  for den samlede forskning på Regionshospitalet Randers, siger hun.  

Kommer med solid erfaring 

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde  Gitte Jessing velkommen som en del af hospitalets afdelingsledelse. 

– Gitte er en erfaren leder, der kommer med stor viden og erfaring  inden for forskningsområdet. Nu skal hun, ud over driften i  afdelingen, også være med til at fremme forskningen på tværs af hele hospitalet, og vi ser meget frem til samarbejdet, siger lægefaglig  direktør Lone Winther Jensen.

Gitte Jessing bor i Aarhus og har tre voksne, udeboende børn samt  børnebørn.  

Kommentarer