Randers By

Gallapremiere på Christian Fuhlendorffs komedieserie Panik

Se billedserie Foto: PR.

Youtube-serien PANIK foregår i Randers og har kominer Viktor Lander i hovedrollen. Fredag den 26. november er der gallapremiere i Nordisk Films Biograf på Thorsbakke. 

I serien møder vi Mads, der knokler for sin karriere i en stor butikskæde i hjertet af det travle København. Hans drøm er at blive Danmarks bedste købmand, og han går målrettet efter at opnå dette. Hans liv ændres brat, da hans kone Vicky bliver gravid.

Mads har ikke umiddelbart noget brændende ønske om at blive far, og han har i det hele taget svært ved at fokusere på meget andet end sig selv og sin karriere. Han ved, at familieforøgelsen betyder, at de skal flytte til Vickys hjemstavn, Randers.

Mads ser det som et enormt trin ned ad karrierestigen, da han starter i svigerfars lokale købmandsbutik i det jyske, men han opdager hurtigt, at det ikke går stille for sig i det lille lokalsamfund, hvor hans onde svoger bl.a. forsøger at overtage førnævnte købmandsbutik.  

PANIK er en ny farverig og skør komedieserie skrevet af Christian Fuhlendorff og instrueret af Morten Urup, med Victor Lander i hovedrollen som Mads. Han spiller over for skuespillere og komikere som Ulla Vejby, Jonas Schmidt, Casper Harding, Natasha Brock, Kristian Halken og Thomas Hartmann.

Seriens i alt 8 afsnit á 20-30 minutters varighed udgives ugentligt på TV 2 ØSTJYLLANDs YouTube-kanal fra den 5. december 2021. 

AFTENENS PROGRAM 

Kl. 19:00-20:00: Ankomst på rød løber

Kl. 20:00-20:30: Gæsterne trækker ind i biografens Sal 1, hvor der bydes velkommen.

Kl. 20:30-21:30: Visning af seriens afsnit 1 og 2 i biografens Sal 1. 

Kl. 21:30-22:30: Oplæg og takketaler i biografens Sal 1. 

Kl. 23:00: Arrangementet slutter. 

Kommentarer