Fårup

FSI-sejr over FC Sabur i weekenden

Fårup Stadion: Lørdag den 20. august kl. 14.00 –  FSI – FC SABUR      3 – 2    (1 – 1 ved pausen)

Allerede halvandet minut efter at dommer Jan Hansen havde sat kampen i gang, sendte Arvydas Rekus bolden på målstolpen. Blot fem min. senere fik ARVYDAS REKUS en friløber, og så var FSI foran 1-0. Efter 12 min. tabte FSI bolden uden for straffesparksfeltet, og så fik gæsterne en gratis chance og udlignede til 1-1.

Fem min. senere tabte SABUR-målmanden bolden, men fra en meget spids vinkel lykkedes det ikke Henrik Eriksen at sende bolden i det tomme mål. Et kvarter efter havde målmand Martin Bach Andersen en god redning på et frispark fra SABUR.

Efter blot tre min. i anden halvleg havde Henrik Eriksen 2 chancer – første forsøg lige ved siden af mål og andet forsøg lige på målmanden. Efter syv min. glemte FSI en markering, og SABUR bragte sig foran 1-2 på et langskud. Blot seks min. senere tog JENS SØNDERGAARD chancen med et langskud og udlignede til 2-2.

Efter 18 og 28 min. gule kort til SABUR for grove frispark mod Henrik Eriksen og Jens Søndergaard. Kampen så ud til at slutte uafgjort, men to min. før tid spillede Henrik Eriksen bolden ud i højre side til ARVYDAS REKUS, og så kunne FSI juble over efterårets første sejr på 3-2. En fortjent sejr til FSI – gæsterne brugte for megen energi på at begå frispark og at skælde ud på dommeren.

3. kampe * 4 points * Målscore: 6 – 6