Kultur og events

Frivillig for en dag når Michael Aastrup hjælper med flytning af udstilling

Det lokale folketingsmedlem og tidligere Randers-borgmester Michael Aastrup Jensen bakker om om det lokale Frivilligværket i Randers, og vil mandag hjælpe til, når udstilling ”Frivillighedens mange ansigter” holder flyttedag.

Han vil i den forbindelse tage med Frivilligværkets medarbejdere på en lille tur i lokalområdet. Frivilligværket har gennem 2018 tilbudt institutioner, foreninger og virksomheder at få vandreudstillingen på besøg og på mandag flyttes udstillingen fra Randers Realskole til Regions Hospitalet Randers, og det er altså her, at Michael Aastrup giver en hånd med.

– Vi er simpelthen så stolte af den her udstilling, og vi glæder os dagligt over den store interesse, vi oplever, for at få udstillingen på besøg rundt om i kommunen. At så et folketingsmedlem også har interesse i Frivilligværkets arbejde, tager vi som endnu en blåstempling af vores arbejde, udtaler kommunikationsmedarbejder i Frivilligværket Anne-Mette Madsen.

– Ja det er virkelig dejligt med den positive opmærksomhed fra også landspolitikerne supplerer Louise Brown, leder af Frivilligværket.

Udstillingen ”Frivillighedens mange ansigter” holder flyttedag mandag den 19. november.

 

 

Kommentarer