Randers By

Frimer og Frost hos Bluesnight

Bluesnight Randers kan fredag den 24. september præsentere en helt usædvanlig konstellation, hvor to topguitarister for første – og måske eneste – gang står på samme scene. Det sker, når bluesmusikkens topnavn Ole Frimer spiller sammen med Gnags-guitaristen Per Chr. Frost.

Per Chr. Frost kendes for sine mange år som ankermand i Gnags og som en eminent kapelmester, når der skal etableres større orkestre til koncertevents i Danmark. Det være sig jubilæumskoncerterne på Skanderborg Festivalen og ikke mindst den legendariske White Concert, der blev sendt på TV. Frost har lavet seks albums med sit eget band, og desuden medvirket på 170 danske pladeindspilninger. Han har modtaget Ken Gudman-prisen og er grammyvinder med Gnags. Hans musikalske evner har utrolig bredde, og på bluesfronten var det et højdepunkt, da han blev inviteret til at spille med B.B. King ved en koncert i Aarhus.

Ole Frimer er selvfølgelig bluesmusikkens elegante sanger og guitarist, der rammer de blå toner i alle nuancer med følsomhed og dynamik både i vokalerne og med sin guitar. Frimer kommer med den dygtige rytmegruppe fra sit Frimer Band, Jesper Bylling (bas) og Claus Daugaard (trommer), og så er der ellers fri leg i front mellem Frimer selv og aftenens overraskende gæst Per Chr. Frost. Det kan næsten ikke blive mere spændende, mener man hos Bluesnight Randers.

Koncerten holder på Underværket i Randers. 

Kommentarer