Asferg

Foredrag for de jagtglade med Freddy Wulff

Arrangementet finder sted i Træningshuset i Asferg, tirsdag den 9. oktober klokken 19.30 Pressefoto.

Asferg Arrangementsforening er nu klar med vinterens program. Det første arrangement i rækken er et spændende foredrag med eventyreren og den professionelle jæger Freddy Wulff.

Han har i mange år levet som professionel jæger, hvor han er blevet betalt for at regulere bestandene af kronvildt, gemse den himaylaiske Tahr, vildsvin, vilde tyre og vilde geder i nok verdens sidste frie og fantastiske jagt-paradis, New Zealand.

Jagten på de store pattedyr er fri. Storvildtjagt er en form for naturbeskyttelse. Den hjælper de naturlige, sjældne fauna. Kontrakterne med skovvæsenet var på seks måneder. Her var han i den grad overladt til sig selv. Han levede sammen med de vilde dyr og sine hunde i de dybe skove. Mod betaling skulle han skyde så meget som muligt. Det var en hver jægers drøm. At jage hver dag. Blive inde i bushen, leve blandt vildtet. Om sommeren sove i skindene fra de nedlagte hjorte. Lytte og lugte sig frem i de tætte skove – og næsten selv blive et rovdyr som sine hunde: De have deres rovtænder, jægeren sin kniv.

Overladt til sig selv

Helt overladt til sig selv må der overnattes i simple hytter, i hule træer eller under klippefremspring. I de dybe skove er din værste fjende dig selv. Der må krydses floder, klatres ad lodrette klippevægge, der må kæmpes med stærke strømme, og overnattes rystende af kulde under åben himmel.

Men uanset hvor barskt livet er derinde i de dybe skove, hvor mange jægere, der er sporløst forsvundet , så er det for jægeren Freddy Wulff verdens absolut bedste job.
Det vil han berette om i Træningshuset i Asferg, tirsdag den 9. oktober klokken 19.30

I forvejen er han kendt fra interviews i blandt andet TV2 Fri, Go Morgen Danmark, Landet Rundt, DK4/Jagtmagasinet med mere.
Desuden har han skrevet bøgerne: ”Professionel jæger” og ”Vild jagt” – begge har været på bestseller-listerne.
Til dette arrangement kan jægere og jagt- og naturinteresserede se frem til en spændende aften.

Kommentarer