Randers By

Fools Paradise hos Tante Olga

Fools Paradise med tidligere randrusianere er tilbage hos Tante Olga med forrygende original, progressiv Rock med hårdtslående guitar-power.

Bandet Fool’s Paradise har i løbet af få år opnået status som et af Danmarks bedste progressive rockbands, der holder et utroligt højt niveau med masser af guitar-power krydret med nærmest symfoniske elementer i en stribe af sange, som alle er skrevet af guitaristen og vokalisten Detlef Kapteina og arrangeret i samarbejde med bassisten Bjørn Egeskjold.     

Det egentlige gennembrud kom i Tyskland, hvor Fool’s Paradise vandt Hamburg Band Contest 2016 i konkurrence med 149 tyske bands.

Dengang var Fool’s Paradise mere tysk end dansk. Bandets eneste tyske medlem, Kapteina, boede i Kollund, mens de øvrige medlemmer arbejdede og boede i Tyskland, selv om de var danske. Egeskjold og Anja Munkholm (keyboard) oven i købet fra det østjyske og Bjørn Egeskjold med en fortid i Randers som lærer på Tirsdalens skole og velkendt i det lokale musikmiljø.                           

I dag er Fool’s Paradise en sej kvartet, hvor Kepteina, Egeskjold og Munkholm bor i henholdsvis Kollund og Tønder, mens trommeslager Ron Vorpahl har Hamburg som hjemby, men trofast kører til Danmark for at deltage i både øveaftener og koncert med bandet, som stadig optræder ofte i Tyskland, hvor populariteten er usvækket.                                         

For to år siden udsendte Fool’s Paradise det meget roste album ”The Paradise Ballet”, der blev indspillet hos Dreamland Studios i Nibe.

Anmeldelserne var begejstrede både i Tyskland og Danmark, og der er kommet nye sange til siden den tid.

Det hele i overensstemmelse med bandets slogan om ”No Bullshit, No Mainstream, Real Rock”.

Bandets sange har opnået stor popularitet på Spotify og andre streaming-platforme, og live serveres musikken med samme kraft og spilleglæde som altid.

Det bliver en flot koncert med internationalt snit.

Vel mødt hos Tante Olga, Lørdag den 18. september, kl. 21.00!

Kommentarer