Harridslev

Food festival på Mellerup Efterskole

Kom til en inspirerende dag når Mellerup Efterskole og Landsbyklyngen Kronjylland inviterer til Food Festival. Arkivfoto

Gemmer du på områdets bedste smagsoplevelse? Eller er det altid det samme, som ryger i kurven når du er ude at handle? Så er den kommende food festival noget for dig!

Lørdag den 15. september fra klokken 10 – 16 afholder Landsbyklyngen Kronjylland på Mellerup Efterskole for første gang Foodfestival. Det er en festival, der vil byde på lokale oplevelser indenfor blandt andet mad, musik og kultur. Fælles for det hele er, at det alt sammen er lokalt produceret og alle er inviteret.

Hvis din hobby for eksempel er at ryge fisk, producere honning, lave spegepølser eller lignende, har du nu muligheden for at vise det frem, fortælle og dele din viden og dit håndværk med andre interesserede.

Foodfestivallen rummer også mere end mad. Lokale borgere, som arbejder med teater, musik, sang eller lignende opfordres også til komme og vise deres talent på scenen, og på den måde bidrage til at det bliver en god dag for alle.

Ved at afholde denne type arrangementer, håber man på at vise, hvor mangfoldigt området er og vise det frem fra sin bedste side. På den måde kan potentielt nye tilflyttere også få et lille indblik i, hvad området har at byde på.

Selvom Foodfestivalen er et klynge projekt, er det også muligt for andre interesserede at deltage samt udstille. Klyngens område dækker Albæk. Tjærby, Østrup, Vestrup, Harridslev, Mellerup, Støvring, Tvede, Lindbjerg, Linde, Mejlby, Gimming og Lem samt opland.

Randers Kommune – Et område med høj kvalitet og gode råvarer

I Randers Kommune er der gennem de sidste par år sket en positiv udvikling af lokalt produceret vare. Af de største lokale producenter kan blandt andet nævnes Cold Hand Winery og Enghave brænderi, som har formået at brænde igennem og producere nogle eftertragtede kvalitets produkter.

Selvom disse i dag er blevet internationalt kendt, er de også startet i det små. Og hvem ved om det næste store eventyr starter med en bod til festivalen. Uanset, er det muligt af få plads ved festivalen ved at henvende sig til Bent Rasmussen på tlf. 23 42 94 95.

Kommentarer