Harridslev

Food Festival Kronjylland, med mad, småhåndværk, musik og kultur

Landsbyklyngen Kronjylland og Mellerup Efterskole er gået sammen om initiativ for kreativiteten i området. Arkivfoto

Landsbyklyngen vil rigtig gerne have afdækket alt det talent og den kreativitet, som findes ude i vores klyngeområde, og derved få gjort det kendt for alle. Derfor stabler de nu, i samarbejde med Mellerup Efterskole, en festival på benene. Festivalen vil blive afholdt på Mellerup Efterskole, den 15. september 2018 fra 10 – 16. 

Vi sætter fokus på den lokalt producerede underskov af food-specialiteter, der kan spises eller drikkes, småhåndværk, kunsthåndværk m.m.. Vi vil også opfordre de lokale borgere, der arbejder med teater, dans, musik, sang eller lignende til at vise deres talent på scenen, og bidrage til at denne Festival på alle måder bliver en rigtig god oplevelse.

Geografisk omfatter Landsbyklyngen Kronjylland det område, som repræsenterer landsbyerne: Albæk. Tjærby., Østrup, Vestrup, Harridslev, Mellerup, Støvring, Tvede, Lindbjerg, Linde, Mejlby, Gimming og Lem samt opland. 

Vi har brug for dig til Festivalen!

Alle borgere i vores område kan være med til at gøre Festivalen til en god dag, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at udstille eller optræde i forbindelse med Festivalen, eller kender nogen, der vil. Vi hører også gerne fra jer, der har mulighed for at hjælpe med praktiske opgaver i forhold til Festivalen. Der er brug for alle dem, der vil være med og der vil i den nærmeste fremtid blive sat opslag op i klyngeområdet om festivalen, ligesom der også vil være adgang til flyers med info derom. Derudover vi vil informere løbende hen over sommeren, i takt med, at programmet bliver klar.

Og fortæl allerede nu familie, naboer, venner og bekendte, at de skal sætte et kryds i kalenderen ud for den 15. september. Det bliver helt sikkert en god dag, hvor vi lærer hinanden at kende på en ny måde og bliver lidt klogere på, hvad der rører sig i nabolandsbyen. Ved fælles indsats kan vi få fortalt, hvor fantastisk vores område er, og derigennem også trække flere nye borgere til. Mange familier både med og uden børn har allerede fundet vej til vores område, og vi glæder os til at tage imod endnu flere!

Hvad kommer der ud af Festivalen?

Vi vil gøre vores til, at Festivalen fremadrettet vil blive til endnu et fyrtårn i Landsbyklyngen Kronjylland og gennem sine mange tilbud åbne øjnene for, at vi ikke alene bor i et af Danmarks smukkeste naturområder, men også bor et sted med nogle af de skønneste og kreative mennesker. Vi glæder os rigtig meget til at se jer!!

Hvad foregår der ellers i Landsbyklyngen Kronjylland?

Landsbyklyngen Kronjylland arbejder først og fremmest på at gøre klyngens område til et bedre sted at bo og drive erhverv i. Udover arbejdet med at få etableret en Festival, er der nedsat arbejdsgrupper i forhold til: Infrastruktur og stier, Randers Fjord, Forsamlingshuse, Alternative boformer, Fælles fritidsaktiviteter blandt andet i forhold til særlige tilbud for børn og unge (pt. E-sport), Forskønnelse, Erhvervsnetværk og Branding og Hjemmeside. En gruppe ildsjæle står  bag hver aktivitet, men vi har brug for mange flere, så kontakt os meget gerne, hvis du har tid og lyst til at deltage i en eller flere af grupperne.

 

Kommentarer