Fårup

Fokus på din landsby – du kan stadig nå at være med

Lørdag den 22. april er der fokus på landsbyerne, når der inviteres til landistrikstkonference 2017 i Purhushallen. Arkivfoto

På lørdag inviterer Randers Kommune borgerne til at få indflydelse på kommunens landdistriktspolitik. Det sker ved Landdistriktskonferencen i Purhushallen fra klokken. Man kan stadig nå at melde sig til.

Læs også: Kom til landdistriktskonference i Purhus-hallen

“Når man har boet længe i et område, kan det være svært at se skoven for bare træer. Man glemmer, hvad det er, der gør området til noget særligt. Når man har set det, er der en klar tendens til, at man ikke ofrer tilstrækkeligt på den indpakning, som på den rigtige måde bringer det frem i lyset. Begge dele er benhårdt arbejde og tit skal man have pengene op af lommen –  også selvom det kun er for sjov”.

Kom til landdistriktskonferencen og hør Rasmus Jonsen fra Cold Hawaii fortælle om, hvordan havet og bølgerne ud for Klitmøller – ja hele kyststrækningen i Thy mellem Agger og Hanstholm, er blevet internationalt kendt for sine gode surfspots.

Læs også: Cold Hawaii til landdistriktskonference i 2017

Havet og bølgerne har været der altid. Måske har I noget i jeres landsby, der bare mangler at blive opdaget? Hør Rasmus Jonsen fortælle, om hvordan man via netværk, lokale resourcer og en stærk markedsføring får sig sat på verdenskortet. Mød op og bliv inspireret.

Konferencen foregår lørdag den 22. april i Purhushallen fra klokken 12-16. Tilmeldingsfristen er torsdag den 20. april, så er du endnu ikke tilmeldt kan du nå det endnu her.

Kommentarer