Randers By

Fødselsdag med fest, fadøl og fede biler hos AutoC

Lørdag den 2. juni bliver der ryk-ind hos AutoC på Grenåvej 23 i Randers, når det kendte bilhus åbner dørene for alle glade bilentusiaster.

AutoC kan på dagen fejre 10 års fødselsdag, og byder på en kold fadøl fra Randers Bryghus og en pølse fra Slagter Stiller’s pølsevogn – og ganske sikkert på en god snak om biler.

– Tiden går hurtigt, når man har det sjovt, og nu har vi haft det sjovt i Randers i 10 år, siger direktør og indehaver Mikkel Hentze og fortsætter:

– Vi håber, der er mange, der vil lægge vejen forbi og fejre dagen sammen med os, også gerne de kunder, der endnu ikke har set vores nye bilhus, siger Mikkel Hentze, og hentyder dermed til, at AutoC for blot to år siden flyttede over vejen og ind i et nyt imponerende bilhus.

Classic cars er særligt velkomne

Ud over, at AutoC’s slogan er at gøre bildrømme til virkelighed, er bilhuset også kendt vidt og bredt for salg af classic cars og veteranbiler. Medindehaver Lars Holm opfordrer derfor de, der har en classic eller veteranbil om at tage den med på dagen.

– Det kunne blive en ekstra fin fejring med en masse flotte klenodier på pladsen, siger en smilende Lars Holm.

Fodboldfans kender helt sikkert også AutoC. Fra 2011 – 2015 lagde bilhuset navn til Randers Stadion, hvor det officielle navn var AutoC Park Randers. Efter denne periode har AutoC været en trofast diamantsponsor for Randers FC, og alle krydser i disse dage fingre for at klubben overlever i den bedste fodboldrække.

Fejring både lørdag og søndag

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i festlighederne lørdag, kan man trøste sig med, at AutoC fortsætter jubilæumsfejringen søndag, hvor der både er pølser fra pølsevognen og fadøl på anlægget.

Kort om AutoC huset:

AutoC huset er på i alt 750 kvadratmeter, hvoraf 500 kvadratmeter er salgsareal og 250 kvadratmeter er indrettet som top-moderne værksted med tilhørende faciliteter.

– Dertil kommer, at indretningen er tænkt som at gøre det så rart og hyggeligt som muligt at være kunde i butikken, siger Lars Holm.

Det siger AutoC:

• AutoC sælger nyere, brugte kvalitetsbiler.
• Huset har et bredt udvalg af biler, hvoraf mindst 100 altid står klar i bilhuset.
• Det er biler til alle, også dem som ønsker biler i særklassen.
• Vi sætter en dyd i at være en seriøs samarbejdspartner for vores.
• Vi henter vores kvalitetsbiler i Tyskland – selvfølgelig spækket med det helt rigtige udstyr.
• Vi tilbyder fordelagtige finansieringsmuligheder og rådgiver i leasing, flex-leasing og split-leasing.
• Vi samarbejder med de førende udbydere på leasingmarkedet,

Kommentarer