Ø. Tørslev

Fodboldlinjen Randers tilbyder nu træning på alle kommunens folkeskoler

Foto: Randers kommune

For første gang tilbyder Fodboldlinjen Randers gratis fodboldtræning til alle folkeskoleelever i 4.-9. klasse på alle folkeskoler i Randers Kommune. Ifølge John Witting, der er leder for fodboldlinjen, så er træningen for alle – det skaber sammenhold og trivsel på tværs af klasser

Alle folkeskoler i Randers Kommune tilbyder nu gratis fodboldtræning til elever en dag om ugen enten før eller efter undervisningen. Siden første træning i 2009, hvor 20 elever var med, har konceptet udviklet sig til en succes, der i dag tiltrækker flere end 2000 elever.

“Fodboldlinjen er for alle elever, der gerne vil have god motion og blive bedre til at sparke til en bold. Vi niveauopdeler eleverne, så træningen altid er tilpasset den enkeltes niveau. Deltagerne har en fantastisk god energi efter sådan en morgen- eller eftermiddagstræning og der opstår sammenhold på tværs af klasserne,” siger John Witting.

Professionelt setup med aktiviteter udover træning

Der er 50 trænere tilknyttet fodboldlinjen i Randers og der foregår træning på 20 forskellige anlæg. Udover træning bliver deltagerne også inviteret til nogle af Randers FCs hjemmekampe, fodboldture til udlandet, streetfodboldturnering og andre fodbold- og fællesskabsorienterede aktiviteter.

“Eleverne oplever, at de bliver taget seriøst uanset deres niveau. De møder ind til et professionelt setup, der rækker udover de to timers ugentlige fodboldtræning. De kan komme på ture, de kan få træneruddannelse og de modtager kvalificeret fodboldtræning. Det handler ikke om at være dygtig, det handler om, at man er blevet bedre i slutningen af året,” siger John Witting.

Læs mere på https://www.randers.dk/fodboldlinjen

Kommentarer