Randers By

Flügger på Mariagervej fejrer Black Friday med nye farver

Personalet hos Flügger på Mariagervej står klar til at vise deres nye farvevæg frem i forbindelse med Black Friday, hvor butikken også vil have masser af farverige tilbud. Fremsendt foto

Mens den danske detailhandel går helt i sort til Black Friday på fredag, så har Flügger på Mariagervej i Randers valgt at bruge anledningen til at slå et slag for nye, spændende farver.

I forbindelse med Black Friday præsenterer Flügger på Mariagervej  en ny farvevæg, hvor man kan se resultatet af et spændende samarbejde mellem designbranchen og Flüggerkoncernen.

Wegner

Flügger har skabt seks originale Wegnerfarver sammen med møbelfabrikanten Getama, som har licenser fra Wegners tegnestue, der i dag er ejet af Wegners arvinger.

Den danske møbeldesigner Hans J. Wegner anses for at være en af det 20. århundredes mest banebrydende designere; og om den genskabte farvepalette skriver Flügger:

“Farverne er ærlige og tager afsæt i netop den tid de stammer fra – derudover er de også tidsløse og passer til tidens tendenser lige nu. Originale farver, der kan anvendes til både vægge og møbler”.

Eilersen

Flügger har ligeledes indgået et samarbejde med det eksklusive møbeldesignbrand Eilersen, som udspringer af møbeldesigneren Jens Juul Eilersens kreative hånd.

Her består farvepaletten af otte klassiske kulører, som repræsenterer både et historisk såvel som et moderne farvevalg til boligen, lyder det fra Flügger, som beskriver to af farverne således:.

Eilersen Nairobi: “En mørk gråbrun farve med en undertone af grøn, der henter sin inspiration fra den rå, utæmmede og støvede afrikanske natur. Farven skaber en flot ramme til den ofte lyse indretningsstil i Norden”.

Eilersen Toulouse: “En grå farve med et glimt af lavendel. Den kan beskrives som værende på en gang delikat og luftig – og så alligevel markant og iøjnefaldende. Et sikkert valg, som skaber en dejlig ro og atmosfære i hjemmet”.

Black Friday tilbud

I anledning af Black Friday har Flügger på Mariagervej tilbud på forskellige varer både fredag og lørdag.

Fredag holder forretningen åben til klokken 21.

Kommentarer