Bolig

Flot nyere villa i børnevenligt og eftertragtet kvarter

Er du på udkig efter en flot villa, uden det store vedligehold, og med god beliggenhed i forhold til skole, indkøb mv. så er Pilevænget 45, bestemt er godt bud.

Huset er godt bygget, og fremstår meget velholdt og indflytningsklart. Her er en dejligt sydvendt have, og en rigtig god isoleret og integreret garage.

Huset er godt fordelt, med 4 gode værelser i en god størrelser. Der er et rigtig stort badeværelse, og et godt bryggers. Ønsker man et ekstra toilet/bad, kan bryggerset nemt laves om til det.

Samtidig er huset hjerte det store åbne køkkenalrum, med direkte adgang til stue og have. Her er virkelig god plads og det kommer masser af lys ind i rummene.

Generelt set er huset i rigtig god stand, og der er ikke noget man skal i gang med at lave inden man flytter ind.

Beliggenheden er i top, og som børnefamilie er det helt ideelt. Her kan man praktisk talt gå til skolen og børnehaven. Ligeledes er man tæt på off. Transport og indkøb, samt at man nemt på cykel kommer til byens sportshal, hvor der er alverden af spændende aktiviteter.

Dette er en attraktiv villa i børnevenligt område i Allingåbro. Villaen er beliggende i et eftertragtet kvarter, hvor man kommer godt ud af det med sine naboer, og hvor mange involverer sig aktivt i byen.

Kender du ikke meget til byen, kan vi anbefale at tage et kig på deres facebookgruppe – allingåbroportalen, eller deres hjemmeside – allingaabro-portalen.dk

Kontakt til din lokale EDC mægler på tlf. 86494444 og få en uforpligtende fremvisning allerede i dag.

Kommentarer