Fårup

Flot indsats af FSI i Havndal

Turneringsfodbold – serie 4 – pulje 63. Havndal Stadion lørdag den 2. september kl. 16.00. B 65 – FSI 0 – 4 (0 – 2 ved pausen). Træner Henrik Eriksen.

– Allerede efter to min. kunne FSI være kommet foran. Arvydas Rekus spillede bolden i dybden til Rasmus Thomsen, der ramte indersiden af målstolpen. Bolden løb langs mållinien, men ingen FSI´er nåede frem og sparke den i mål. Blot seks min. senere trak Ramus Thomsen til mållinien, og sendte bolden ind over, hvor den landede hos EMIL RIIS CHRISTENSEN, der stensikkert sendte bolden i mål til 0-1.

Efter 17 min. højt pres af FSI. Joakim Jensen til ARVYDAS REKUS, og så førte FSI 0-2. FSI spillede flot fodbold og skabte flere chancer, så føringen kunne sagtens have været større ved pausen.

I anden halvleg fortsatte FSI det gode spil – FSI stod godt i forsvaret og spillede bolden rundt. Efter fem minuutter tog Henrik Eriksen et hurtigt frispark til en fri Arvydas Rekus, der spillede Rasmus Thomsen, men afslutningen fra en spids vinkel blev klaret af målmanden. Efter 25 min. kom Jakob Bilde Jørgensen på banen og straks blev han spillet fri i dybden, men afslutningen sad desværre lige på målmanden. Fem min. senere sendt Joakim Jensen en 35-40 meter aflevering frem til Jakob Bilde Jørgensen, der spillede ARVYDAS REKUS, som med venstrebenet sikkert lukkede kampen til 0-3. JACOB BILDE JØRGENSEN ville også være med, og fem min. før dommer Knud Andersens slutfløjt scorede han til 0-4 efter en lang aflevering fra Henrik Eriksen.

Hele forsvaret (målmand og fire-back-kæden) stod godt og spillede iskoldt bolden rundt. Specielt skal fremhæves Jesper Nielsens indsats, men også midtbanen fungerede perfekt.”

På lørdag spiller FSI hjemme mod Helsted-Fremad IF.

5 kampe * 12 points: Målscore: 15 – 8

Dette er en foreningsnyhed indsendt af  FSI. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu.