Fårup

Flot fremmøde til forårsmesse i Purhushallen

Se billedserie

En våd og råkold dag, men god stemning og trods alt fin opbakning til dette års forårsmesse i Purhushallen, lyder konklusionen fra FSI Støtteforening, der for tredje år i træk, stod bag arrangementet.

– Med 500 gæster satte besøgstallet ikke rekord i år, men vejret taget i betragtning er vi tilfredse, siger Jørgen Lilleris, formand for FSI Støtteforening.

Han ser tilbage på en vellykket messe og regner med en opfølger om et år.

– Med aluminiumsprofiler til alle stande kunne vi i år invitere indenfor i en flot hal. Folk var glade, og jeg har fået god feedback fra udstillerne, hvor cirka 70 procent gerne vil vende tilbage næste år, oplyser Jørgen Lilleris.

Synlighed og lokal hygge

De fleste udstillere delte denne opfattelse, da Landsbyerne kiggede indenfor i den summende hal først på eftermiddagen.

– Vi er her for at vise flaget, og fordi forårsmessen er så hyggelig og så lokal. Bortset fra ”middagspausen” fra 12.00-13.00 har her været fint med folk, lød vurderingen fra Magnus Madsen, indehaver af Statoil i Råsted, der solgte lune kager og rådgav om trailerkøb.

I den fjerneste ende af hallen holdt Bentzen Papirisolering til i smagfuldt selskab med Rasmus Højgaard fra Madxpressen.

– Jeg har inviteret Rasmus med på min stand, for at tilbyde folk lidt godt til ganen. Når de så stopper op for at spise, får de måske lyst til at høre lidt om mulighederne for bedre isolering, forklarede, indehaver af Bentzen Papirisolering, Mikkel Bentzen, der havde skrevet 10 interesserede op til et uforpligtende besøg.

Kendte ansigter

Henning Vad, alias Den Syngende Post, satte musikalsk romantik til messens smalltalk. Den lokale stjerne fra ”Danmark har talent” samlede folk og fik smilene frem, da han sang sin specielle version af ”Er du dus med himlens fugle” med Topgun-inspireret omkvæd.

Det måske mest kendte ansigt i Fårup, Kim Petersen fra Spar, var inviteret til at give messen et par indledende ord med på vejen og var også hele dagen at finde på sin stand, hvor messegæsterne kunne få en rabatkupon til dagens indkøb.

– Jeg har det bedste showroom lige på den anden side af gaden, lød forklaringen fra den smilende købmand, der ikke er tvivl om forårsmessens værdi for Fårup:

– Det er utrolig vigtigt for en by med ildsjæle, der sætter sådan noget som det her i værk og får vores by på kommunekortet. Dem kan vi ikke undvære.

Kommentarer