Debat og politik

Flot EM resultat uden Christian Eriksen

Jens Peter Hansen, medlem af Randers byråd (V). Arkivfoto

Debatindlæg af:
Jens Peter Hansen, medlem af Randers byråd (V)

Det danske landshold leverede en forrygende god præsentation ved EM til trods for, at holdet mistede sin absolutte stjernespiller Christian Eriksen, inden turneringen knapt var gået i gang.

Sådan er det i holdsport: Stærke hold er robuste over for udskiftning af nøglespillere.

Venstre stiller med et rigtig stærkt hold til KV21: Syv af os kommer med byrådserfaringer; fem har tidligere deltaget i en kommunal valgkamp og tretten politiske debutanter skal nok sørge for friske pust og ny inspiration.

Derfor bekymrer det mig ikke, at vi har mistet Christian Brøns, inden valgkampen knapt er gået i gang.

Vores kandidathold er spækket med dedikerede personer, der alle med afsæt i liberale grundholdninger byder ind med energi og ideer til, hvordan vi i langt højere grad kan realisere det enorme potentiale, der vitterligt er i Randers kommune for at skabe gode og trygge levevilkår for såvel nuværende som nye borgere.

Den 16. november er det op til borgerne at sætte det 31 personers store All-Star hold/byråd, der får muligheden for at forløse kommunens potentialer i kommende byrådsperiode.

Jeg appellerer til, at der krydses rigtig mange blå-farvede på holdet, så vi kan erstatte de seneste fire års defensive tilgang med optimisme og offensivt målsøgende spil, der vil skabe fremdrift for borgere og erhvervsliv i Randers kommune.

Kommentarer