Samfund

Flere placeringer til ryttere fra Randers Cykleklub af 1910

Se billedserie

Endnu en weekend bød på flotte topplaceringer til rytterne fra Randers Cykleklub af 1910.

Lørdag blev der kørt landevejsløb på den traditionsrige rute ved Tønder, hvor både det vindblæste dige ved Højer, og brostenene gennem Møgeltønder hovedgade skulle forceres.

I B-klassen var Martin Asvig med helt fremme, og kørte sig til en 5. plads i en samlet spurt, hvor klubkammeraten Morten Holt også kom med feltet ind på en 15. plads.

I D-klassen var Nicolai Frølund Nørgaard også med fremme, og besatte løbets 8. plads.

I U15P vandt Julie Alberte Schmidt i en tæt spurt, og også i U17 klassen kom rytterne samlet til mål, og Frederik Dupont Hougaard sluttede som nr. 3.

Hos de yngre ryttere kom Holger Errebo ind på en fornem 4. plads i U13 klassen – også klubkammeraten Jens Christian Schmidt kom fint igennem løbet, og endte på en 8. plads.

I U15 blev Alfred Quottrup nr. 36.

Søndag fortsatte konkurrencerne hvor rytterne skulle køre på en kuperet rundstrækning lige uden for Sønderborg.

Her var Frederik Dupont Hougaard flyvende i U17 drenge feltet, hvor han vandt en flot sejr efter at have været i et 5-mands udbrud det meste af løbet. Det er 4. år i træk, at Frederik vinder på ruten i Sønderborg.

I D-klassen blev Nicolai Frølund Nørgaard nr. 2 i en meget tæt spurt, hvor dommerne måtte granske målfotoet, for at finde ud af, hvem der have vundet.

Julie Alberte Schmidt kørte sig til en 2. plads i U15P, Holger Errebo og Jens Christian Schmidt blev hhv. nr. 5 og nr. 9 i U13 drengeklassen, og Alfred Quottrup blev nr. 30 i U15 drengeklassen.

I B-klassen blev det til placeringer som nr. 11 og nr. 21 til Martin Asvig og Morten Holt, og i Master Herre B klassen kom Jesper Christiansen ind på en placering som nr. 23. Jesper blev i øvrigt nr. 2 i forrige weekend i landevejsløb arrangeret af Hobro CK.