Navnenyt

Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen fylder 70 år

Fhv. murermester Bent Damgaard Petersen, Boghvedevej 8, 8920 Randers NV, fylder på tirsdag den 8. august 2023, 70 år. 

Han er født i Randers og blev udlært murer hos Ingeniørfirmaet Chr. Nielsen & Søn A/S i Randers, hvor han senere fik medejerskab.

Så blev det til en periode som selvstændig murermester inden Bent Damgaard Petersen i 1999 fik ansættelse hos J & B Entreprise A/S i Åbyhøj først i Randers afdelingen og senere som murerformand for større byggeprojekter i Århus området indtil 2003.

I 2004 tog Br: Bent springet til at blive underviser inden for murerfaget, idet han blev timelærer på Århus Tekniske Skole (senere Aarhus Tech). I den periode tog han pædagogisk grunduddannelse, der så i 2008 førte til ansættelse på Randers Tekniske Skole (nu Tradium), som faglærer, hvoraf de sidste to år som praktikkonsulent inden pensionering.

Af fritidsinteresser var det tidligere håndbold i Hornbæk Sportsforening, men nu er det naturen, der kalder med jagt og fiskeri, ligesom der i perioder har været cykling på programmet.

I vinterhalvåret gælder det broderskabet i DANSK BRODER ORDEN, hvor han har været broder i nu godt 26 år. 

Bent Damgaard Petersens entusiasme for logelivet har betydet, at han af brødrene er blevet valgt til embedsposter i syv år og er nu rådmand på ottende år, ligesom formand fort It-udvalget.

Både i det civile og i logelivet er der kendetegnende for Bent Damgaard Petersen, at han sætter kvalitet i højsædet, ligesom han viser håndværksmæssig stolthed over løste opgaver. 

Bent Damgaard Petersen havde den store sorg i 2012 at miste sin hustru gennem 36 år Jytte Stensgaard Petersen. Fra ægteskabet er der sønnerne Nicolai og Jonas, svigerbørn og tre børnebørn. 

Kommentarer