Hald

Festlige farverige fugle blev afsløret i Hald

Se billedserie 50 tildækkede kunstværker var "linet op" på række, da publikum i dag ankom til afsløring og fejring af Fugleparade i Hald. Fotoserie: Jan Szwed.

Søndag eftermiddag var der fejring og fernisering ved Fugleparaden i Hald, som er en del af et større byfornyelsesprojekt med støtte fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Landsbypuljen i Randers. Projektet har titlen ”Handlekraft i Hald”.

Fugleparaden er en mobil kunstrute med 50 flytbare og bemalede glasfiberfugle på stålben, som efter dagens afsløring vil blive placeret i de større aktivitetsområder, der bindes sammen af stien i Hald. Nogle ved søen, andre i bakkerne og igen nogle ved skolen, forsamlingshuset, menighedshuset og ved forskellige gader og huse i byen.

Klokken 14.50 var der indvielsestaler af Lars Søgaard, formand for Landdistriktsudvalget i Randers og af Jane Brix fra Hald Fugleparadeudvalg.

Herefter underholdte Odderskov/Foged Jazzkvartet og solist Sara Faxholm Christensen med en række til lejligheden udvalgte Fuglesange.

Se afsløringen af de mange fugle og stemningsbillder fra dagen.

Både lokale borgere i Hald og nærmeste omegn samt udvalgte kunstnere primært tilknyttet Nørhald og Nørhald Kunstforening har medvirket i den kunstneriske udsmykning af fuglene.

Her er det fra venstre Lone Nyeng, Lizzie Bach og Jane Brix (formand) Siddende: Paul M. Cederdorf , Vagn Iversen (Kunstnerisk konsulent) med sit barnebarn Marie.

Kommentarer