Ø. Bjerregrav

Festlig genåbning af Min Købmand i Øster Bjerregrav

Se billedserie Solen brød for et kort øjeblik frem bag skyerne, da Min Købmand i Øster Bjerregrav fredag blev genindviet. Svend Aage Nielsen bød velkommen og præsenterede købmand Brian Mossalski. Foto: Gitte Hagsholm

Fredag fejrede Øster Bjerregrav genåbningen af Min Købmand, og borgere fra Øster Bjerregrav, Over Fussing og omegn mødte talstærkt op for at hilse på byens nye købmand, Brian Mossalski. 

Det er anden gang på under et år at byen fejrede åbning af butikken, og der var dog også skruet lidt mere ned for festivitasen i denne omgang. Men der var flag og rød løber, taler og store forventninger.

– Velkommen til en stor dag i Bjerregrav. Vores dejlige butik genåbner med fyldte hylder og skarpe tilbud og, ikke mindst, med en ny købmand. Vi skal sige velkommen til Brian Mossalski, og jeg kan glæde jer for, at I har noget at glæde jer til, sagde Svend Aage Nielsen blandt andet i sin velkomsttale.

Han skitserede forløbet siden den tidligere købmand, Bo Møller, allerede i efteråret meddelte, at han ikke ønskede at fortsætte som købmand, og den proces, der blev sat i gang for hurtigt at finde hans afløser.

Det fandt de i Brian Mossalski, som allerede var i spil i første omgang. Han havde imidlertid ikke mulighed for det dengang, men i anden omgang slog han til, til stor glæde for bestyrelsen.

– Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi nu har fået den købmand, som vores flotte butik og byen fortjener, sagde Svend Aage Nielsen og gav ordet til den nye købmand.

Efter en kort tale bød byens nye købmand, Brian Mossalski (th), kunderne inden for i butikken, og første kunde var, ligesom ved indvielsen sidste år, Inge Simonsen. Foto: Gitte Hagsholm

Brian Mossalski, som kun har haft relativt kort tid til at få butikken på plads, takkede for den lokale opbakning.

– Jeg har nok været lidt for optimistisk med, hvad vi kunne nå på den korte tid, ikke mindst fordi mit eget ambitionsniveau har været ret højt. Men vi er tæt på målet nu, og det vil alt andet lige gøre vores arbejde fremadrettet, plus diverse fejl i kassen, mindre. Der er også noget med varesortiment og disponering, der skal rettes til. Det får vi løst henad vejen, det er en proces, og jeg takker for jeres opbakning, tålmodighed og ikke mindst forståelse, sagde han.

– Jeg har prøvet det her to gange før, og jeg håber, det er sidste gang. Det bestemmer vi sammen, sagde Brian Mossalski og bød de mange ventende kunder velkommen inden for i den ‘nye butik.

Kommentarer