Fårup

Fem festlige dage i Fårup

Af Christina Brorson

Fem dage med masser af aktiviteter venter borgerne i Fårup til dette års sommerfest, der starter onsdag 15. juni med banko i Purhushallen. Her er som sædvanligt mange flotte præmier – også pengepræmier.

Torsdag aften står lige som sidste år i kvindernes tegn med en dameaften, der byder på tapasbord samt inspiration indenfor beklædning, køkkenting, sundhed og meget mere. Sidste år valgte 70 af Fårups damer at tage imod tilbuddet.

Fredag aften står den vanen tro på fællesspisning og børnediskotek for børn fra børnehavealderen til 4. klasse. Der er også midnatshåndbold i hallen for U14 drenge og herresenior.

Lørdag med masser af aktivitet

Et par punkter på lørdagsprogrammet, der sidste år manglede opbakning, nemlig høvdingebold og Fårupløbet, der havde henholdsvis fire deltagende hold og otte deltagende løbere, er i år pillet ud af lørdagsprogrammet. Lørdag vil man i stedet kunne muntre sig med bagagerums-marked havetraktortræk, mini-zoo, forhindringsløb, LAN og TEAM FART, der vil brænde dæk af.

Før det går løs i med lørsdagsfesten i hallen er det tid til at udnævne Årets Borger. Sidste år blev det Janne Damsgaard Lindenfeldt for sit store engagement i byens kamp for at redde overbygningen på Fårup Skole.

Håb: flot og vejr og god opbakning

Mange af programpunkterne til sidste års byfest blev fint bakket op, men festen bar præg af svingende opkabning fra vejrets side, og det var måske medvirkende til, at arrangørerne i bakspejlet godt kunne have ønsket sig lidt flere fremmødte til flere af aktiviteterne. Specielt festen lørdag aften, var lidt småt besøgt med blot 160 tilmeldte, fortalte Pernelle Holm formand for bestyrelsen i FSI, efterfølgende.

Håbet i år er derfor ideelt festvejr – ikke for varmt, ikke for koldt og ikke for vådt, samt masser opbakning fra festglade Fårup-borgere.

 

 

Kommentarer