Harridslev

Fastelavn og Kæphestestævne i Harridslev Rideklub

Harridslev Rideklub indbyder til Fastelavn og Kæphestestævne søndag den 12.02. Fotos: Privat.

På søndag afholder Harridslev Rideklub fastelavn og kæphestestævne, hvor alle – også ikke medlemmer af klubben – er velkomne til en sjov og hyggelig dag.

Arrangementet starter klokken 10.00 med ”slå katten af tønden” i aldersgrupperne 0-6 år, 7-15 år og +16 år. Bagefter er der fastelavnsbollehygge inden Kæphestekonkurrencerne går i gang. Er du ny i sporten så der informationsmøde INDEN konkurrencerne går i gang.

Der er kattedronninge- og kattekonge-kroner i hver klasse med præmier og lækre fastelavnsboller. Drikkevarer kan købes i cafeteria.

Deltagelse i tøndeslagning koster kr. 25,- pr person incl gammeldaws fastelavnsbolle
Pris for kæphestestart kr. 40,-og der kan tilmeldes max 3 starter pr barn, og 120 starter i alt.
Betales på hark.dk under arrangementer/Event /fastelavn også KLASSEN / slå af tønden – og alderskategori.

Spørgsmål svares på mail tilmeld@hark.dk

Kæphestesporten er blevet den nye dille – især for de 6 – 12 årige, hvor læring om ridesportens regler, motion og motorik og ikke mindst kreativitet er blevet en fællesnævner, for dem som gerne vil lære mere, have det sjovt
og møde andre jævnaldrende hesteentusiaster.

Materialet er en pind med et hestehoved. Om det er en sok med fyld eller en hjemmedesignet kreation eller købt plysmodel, er ikke vigtigt. Det er glæden ved heste og lysten til sportselementet: Hurtigst eller flottest og ALLE kan være med.

Snyd ikke jer selv for oplevelsen. Harridslev Rideklub har nye discipliner med Barrelrace inspireret fra western, Tønderæs på tid og Steeplechase, som er bane med spring på tid, inspireret fra væddeløbssporten.

Kommentarer