Fårup

Fårup-spejderne cyklede sig til rekordresultat

Familie, naboer og venner mødte talstærkt op for at cykle penge hjem til spejdernes sommerlejr.

Mandag 9. maj kørte DDS Fårupspejderne cykelrally på sponsorkontrakter fra forældre, bedsteforældre, venner og naboer eller generelle startpenge fra fire lokale virksomheder.

– Den 1,8 kilometer lange rute blev kørt på tid (60 minutter). Forældre, bedsteforældre og søskende heppede entusiastisk langs ruten, og ved start/målstregen bredte der sig hurtigt en Tour de France-eufori, som skyllede ind over cykelrytterne, fortæller formand for Fårupspejderne, Kim Elof Hasselkvist.

God lejrstøtte

Efter endt rally var der saftevand, frugtfad og en kage med cyklistlogo til de fremmødte. De længst kørende og mest indsamlende ryttere blev hyldet ved samme lejlighed.

I alt kørte 17 spejdere 229,6 kilometer og samlede 8.954 kroner ind. Både antallet af kilometer og penge er rekord for cykelrallyet i Fårup. Det indsamlede beløb går ubeskåret til deltagelse i sommerlejren 2016 i Give.

DDS Fårupspejderne har haft medlemstilgang i snart to sæsoner. I øjeblikket tæller truppen 19 spejdere og fem ledere og assistenter. Efter sommerferien påbegyndes et renoveringsprojekt af bygningerne på spejdergrunden, hvor hytten får nyt tag, døre og vinduer med støtte fra ELROfonden og tilskud fra Randers Kommune.

Kommentarer