Fårup

Fårup tabte mod Helsted Fremad efter en tæt kamp

Arkivfoto

Fårup-Sønderbæk IF mødte Helsted Fremad IF på Fårup Stadion i lørdagens serie 4 kamp.

Den første fjerdedel af kampen foregik spillet mest midt på banen, men Arvydas Rekus havde et forsøg, som målmanden afværgede efter fire min. HF havde et skud lige uden om mål efter otte minutter og et skud på målstolpen efter 25 minutter.

Endelig efter 27 minutter kom der gang i scoringen. Arvydas Rekus spillede Rasmus Thomsen fri i højre side, og så var FSI foran 1-0.

Tolv minutter senere fik gæsterne udlignet til 1-1 på en ripost, efter at målmand Carsten Møller havde afværget i første omgang.

Efter fjorten minutter i anden halvleg gav dommer Henrik Sørensen gult kort til HF, men overtalssituationen varede kun tredive sekunder, så måtte Jacob Bilde Jørgensen også ud med gult kort.

Efter 22 minutter tilkæmpede ihærdige Jim Holst sig til et frispark en halv meter udenfor feltet. Jim Holst tog selv frisparket, men målmanden afværgede.

HF pressede for at få sejrsmålet, og efter 32 minutter lykkedes det at score til 1-2. Tre minutter senere var HF igen fri, men forsøget blev sendt over mål.

Efter 39 minutter havde Carsten Møller en god redning. FSI pressede for at få uafgjort men efter seks minutters tillægstid lukkede HF kampen på en kontra til 1-3.

Næste kamp spilles ude mod Mariager IK den 21. september.

Efter 6 kampe har FSI 12 points med en målscore på 16 – 11