Fårup

Fårup-Spejderne cyklede med høj sol og højt humør

Fårup-spejdere cyklede mandag eftermiddag 7.436,50 kroner ind til støtte for årets sommerlejr. Foto: Remi C. Lindby.

Vejret var med de 15 DDS Fårup-spejdere, der mandag den 7. maj, stillede til start i årets cykelrally. Oprindeligt var det annonceret til mandag den 29.april, men det satte et voldsomt regnvejr en stopper for. Derfor var det en fornøjelse mandag at konstatere at solen skinnede fra en skyfri himmel.

Forventningerne var derfor ekstra høje, da Fårup-spejderne blev sendt ud på den 1,8 kilometer lange rute, hvor alle på én time, skulle se hvor mange runder der kunne tilbagelægges.

Forældre, bedsteforældre og søskende heppede entusiastisk langs ruten og særligt ved målstregen, for at motivere spejderne til at give MAX gas i pedalerne. Spejdernes kørte for at samle penge ind. Via sponsorkontrakter fra familie, venner og naboer. Samt sponsorater fra tre lokale virksomheder FA-EL, Fårup Beton og Sparekassen Kronjylland.

I alt kørte de 15 spejdere ikke mindre end 210,6 kilometer og samlede 7.436,50 kroner ind. Det indsamlede beløb går ubeskåret til lejrstøtte, så alle spejderne igen i år kan komme på sommerlejr.

Efter endt rally var der saftevand, frugtfad og en hjemmebagt bolle. De længst kørende og mest indsamlende ryttere blev hyldet ved samme lejlighed.
Den yngste spejder var Jens på 3 år, som kørte hele 3,6 kilometer med støttehjul. – De tre der kørte længst, var Noah Lund Sand, Mikkel Rasmussen og Gustav Lemvigh-Hammer de kørte alle tre 19.8 kilometer per mand.

Kommentarer