Erhverv

Fårup Betonindustri forfremmer to trofaste medarbejdere

Fårup Betonindustri har fået ny salgschef og ny key account manager. Begge stillinger besættes internt af nu tidligere salg- og projektledere Peter Klokker Pedersen og Ib Voldstedlund Hansen. Foto: PR

Fårup Betonindustri har fået ny salgschef og ny key account manager. Begge stillinger besættes internt af nu tidligere salg- og projektledere Peter Klokker Pedersen og Ib Voldstedlund Hansen.

Hvorfor hente folk udefra, når potentialet, erfaringen og drivet for mere findes in-house?

Den tanke gjorde ledelsen i betonproducenten Fårup Betonindustri sig, da stillingen som salgschef blev ledig. Valget faldt på tidligere salg- og projektleder Peter Klokker Pedersen, som nu træder ind på ledelsesgangen med en ny titel.

Samtidig forfremmes også nu tidligere salg- og projektleder Ib Voldstedlund Hansen til key account manager.

Ung, men allerede erfaren

Trods sine kun 26 år har Peter Klokker Pedersen gjort lynkarriere hos betonspecialisten, som han først lærte at kende som praktikant under bygningsingeniøruddannelsen, siden som studiemedarbejder og efterfølgende som fuldtidsansat salgs- og projektleder.

Peters alder bekymrer dog ikke Niels Søndergaard-Pedersen, CEO for Fårup Betonindustri.

– Peter er meget moden af sin alder og er stærk på alt det byggefaglige og tekniske. Hertil har han et indgående kendskab til virksomheden og til byggebranchen, og er vellidt af vores kunder, som han kender ud og ind. Med Peter får vi en topambitiøs leder, der kan styrke vores position på markedet for innovative og bæredygtige byggeløsninger. Han er den rette mand til jobbet på både den korte og den lange bane, udtaler Niels Søndergaard-Pedersen.

Som forberedelse til den nye jobtitel har den kommende salgschef gennemført en HD-uddannelse, og er nu parat til at tage arbejdshandskerne på.

– Selvom jeg er uddannet ingeniør, gjorde oplevelserne hos Fårup det hurtigt klart, at det var mit drømmejob at blive salgschef. Jeg lever for kundekontakten, og jeg ser frem til at fortsætte med at rådgive og vejlede kunderne, så de opnår de bedst tænkelige byggeløsninger til deres projekter, siger Peter Klokker Pedersen.

Udadvendt samarbejdspartner

Der skal lidt flere lys i lagkagen, når nyudnævnte key account manager Ib Voldstedlund Hansen holder sin næste fødselsdag. Selvom alderen nærmer sig de 64, har han dog fortsat appetit på arbejdet. Og ligesom hos kollegaen er det særligt kundekontakten, som giver arbejdsglæde.

– Tilfredse kunder vender tilbage og en god dialog, gør alting lettere. Jeg sætter gerne min erfaring og viden i spil, og kan jeg samtidig skabe tætte relationer med vores samarbejdspartnere, er det en fornøjelse at gå på arbejde. Samtidigt er der en god ånd her hos Fårup Betonindustri, som gør os til et meget skarpt team. Så jeg ser frem til endnu mere af det i fremtiden, fortæller Ib Voldstedlund Hansen.

Ib Voldstedlund Hansens gode tag på kernekunderne er særligt værdsat af ledelsen, fortæller Niels Søndergaard-Pedersen:

– Hos Fårup er sælgerne også projektlederne, så vi sikrer, at kunden får den samme gode kontakt hos os fra projektets begyndelse og til slut. Her skinner Ib virkelig igennem, og det var derfor helt naturligt at han forfremmedes samtidig med Peter. Med dette stærke team i vores salgsafdeling er vi sikre på, at vi kan og vil servicere vores kunder rigtig godt, siger Niels Søndergaard-Pedersen.

 

Kommentarer