Randers By

Etablering af Randers Friplejehjem

Flemming Østergaard, formand for Den Selvejende Institution Randers Friplejehjem. Arkivfotofoto

Den 27. juni 2018 klokken 16:00 tages det første spadestik til etableringen af Randers Friplejehjem på adressen Store Bjørn i Helsted – Randers. 

– Siden januar 2017 har bestyrelsen arbejdet med, at realisere ønsket om, at etablere et friplejehjem i Randers Kommune. Det er nu lykkedes, at opnå alle myndighedernes godkendelser og hele financieringen er på plads, udtaler Flemming Østergaard, formanden for Den Selvejende Institution Randers Friplejehjem.

Han fortæller at det derfor er en meget stor glæde for bestyrelsen og Støtteforeningens bestyrelse, at kunne tage det første spadestik til Randers Friplejehjem onsdag den 27. juni 2018 klokken 16:00.

– At Randers Friplejehjem kommer til, at ligge på en 16.000m2 stor grund, med en stor flot park med bla. sansehave, urtehave, frugttræer m.v., og der vil samtidig også være plads til lidt dyrehold – får – geder – høns m.v. På plejehjemmet bliver der plads til 24 beboere hvor der også kan være plads til ægtefælle, tilføjer Flemming Østergaard og fortsætter:

– At byggeriet kommer til, at koste ca. kr. 49,1 mio og PN BYG A/S Eriksvej, Randers vandt licitationen, og skal stå for opførelsen af friplejehjemmet. Prisen for en plejehjemsplads, vil være den samme pris, som kommuner betaler for sine egne beboere.

Randers Friplejehjem kan modtage visiterede borgere fra alle kommuner i Danmark. Det forventes, at man kan byde nye beboere velkommen i spritnye plejehjem i august/september måned 2019.

Kommentarer