Debat og politik

Erhvervshjælp til virksomhederne i Randers

Af Daniel Madié, Gruppeformand for Konservative i Randers Kommune

Vi skal understøtte erhvervslivet,- erhvervslivet finansiere til dagligt vores velfærdssamfund.

Derfor har Konservative i Randers foreslået byrådet – pt. bestående af partilederne og politiske ordfører – at Randers kommune med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar indstiller opkrævningen af den særlige erhvervsskat Dækningsafgiften. En skat som nogle kommuner, herunder Randers, desværre opkræver lokalt erhvervsliv.

Regeringens tiltag rammer virksomhederne, de fleste, meget hårdt. Staten har allerede indefrosset moms og skat. Så er det på tide at kommunen også gør.

Vi skal ikke have en masse konkurser i Randers. Vi skal huske på, at det til dagligt i høj grad er det lokale erhvervsliv der er med til at finansiere vores velfærd i Randers. Og ikke mindst er virksomhederne også med til at betale for vores rige kulturliv og sportsliv i Randers. Prøv at spørge alle de store kulturinstitutioner, de store sportsklubber, alle de små sportsklubber mv og mv. De får alle penge og sponsorater fra vores erhvervsliv.

Der vil komme andre tiltag fra Konservative i Randers. For dækningsafgiften gør det ikke for alle erhverv. Det er vi klar over.
Borgmesteren har andre tiltag i støbeskeen, dem bakker vi 100% op om hos Konservative.

Kommentarer