Randers By

Erfaren chefkonsulent konstitueret som erhvervs- og bosætningschef

Alex Weinreich, chefkonsulent i Erhverv og landdistriktsafdelingen bliver konstitueret som erhvervs- og bosætningschef.

Alex Weinreich er 44 år og har siden 2008 arbejdet med erhvervsområdet i Randers. Her har han med sin baggrund som advokat og valuar med speciale på erhvervsområdet bidraget til at sikre, at erhvervslivet altid møder en serviceorienteret tilgang med fokus på at løse udfordringer til alles bedste.

– Alex Weinreich er kendt af erhvervsvirksomhederne i Randers og har gennem en årrække været med til at finde gode løsninger, og et stærkt samarbejde med erhvervslivet er netop væsentligt. Det ved jeg, at vi får med Alex Weinreich, som vi konstituerer frem til udgangen af 2020 – siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Alex Weinreich afløser nuværende erhvervs- og udviklingschef, Dennis Jensen, der med udgangen af december fratræder for at blive chef for Natur og Miljø i Favrskov Kommune.

– Jeg er rigtig glad for, at Alex har sagt ja til at træde til som erhvervs- og bosætningschef. Alex har erhvervsservice helt ind i knoglerne og er allerede kendt som en problemknuser i erhvervslivet. Han er den helt rigtige til at skabe endnu bedre vilkår og service for erhvervslivet i hele kommunen. Jeg er også glad for, at han med fuld energi går ind i arbejdet med at styrke de allerede stærke landdistrikter i kommunen. På godt jysk er jeg meget tilfreds med at Alex træder til – siger Jens Lyngborg Heslop, direktør for Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.

Alex Weinreich bliver chef for en afdeling med i alt otte medarbejdere som beskæftiger sig med områder som bosætning, turisme, udvikling af Naturpark Randers Fjord, udvikling af virksomhedsklynger, opbygning af nye samarbejder med og service til erhvervslivet

Kommentarer