Mellerup

Eniig håber til det sidste på fiberopbakning

Forsyningsselskabet Eniig kører i øjeblikket kampagne i Mellerup, Tvede og Udbyhøj N. om at få fiberbredbånd til området, men på trods af stor interesse i begyndelsen, mangler der dog stadigvæk en del bestillinger for at nå de nødvendige 250 bestillinger.

Kampagnen slutter den 17. januar, og Eniig samt de mange lokale fiberinteresserede opfordrer tvivlerne til at tilslutte sig og dermed fremtidssikre områdets bredbåndsmuligheder, skriver Eniig i en pressemeddelelse.

Målet om at nå de 250 fiberbestillinger i de tre landsbyer samt landstrækninger i området inden sidste frist virker lige nu lidt optimistisk. Især Mellerup er med sine 79 manglende bestillinger langt fra målet, og selv om det traditionelt går stærkt de sidste dage af en kampagneperiode, så er det ifølge markedskonsulent i Eniig, Michelle Elgaard, vigtigt, at alle borgere, der ønsker fiber til byen, får tilmeldt sig hurtigst muligt, hvis der skal være chance for, at fiberen kommer til området, tilføjes det i pressemeddelelsen.

Markedskonsulenten oplyser at Eniig forventede at være tættere på målet på nuværende tidspunkt og at det virkelig kræver en slutspurt de næste par uger, hvis målet skal nås. Men med et positivt håb opfordres de sidste borgere at få tilmeldt sig inden deadline.

Eniig er ligeledes gået i gang med en fiberkampagne i nabolaget. Det drejer sig Hvidsten, Gassum og Asferg.

Kommentarer