Bolig

En villa der har charme, sjæl og er flot renoveret hele vejen igennem

danbolig Randers byder nu velkommen til denne perle i centrum af Randers – en rigtig patriciervilla med plads til hele familie, da boligen byder på hele 4 værelser. Fra denne beliggenhed er du tæt på både skoler, indkøb, sygehus og daginstitutioner, og er man til natur og aktivitet er det kun få minutters gang til Skovbakken.

Har du teenagebørn er det helt perfekt, da der er godkendt udhus til beboelse på 32m² + selve huset som er 120 m².

Man bydes velkommen til boligen gennem den hyggelige forhave. Her er plads til bilen og gode udhuse til hobbyformål. Boligens indretning byder på stor og lys entre med gulvvarme. Der er flot svungen trappe til første sal. Fra entréen finder man indgang til både køkken og stuen. Køkken, stuen og alrum er alle i åben forbindelse, hvilket skaber mere sammenhæng mellem rummene i stueplan. Sælger at valgt at bruge stuen som spisestue, da rummet har et godt lysindfald fra karnappen og hygge fra brændeovnen, samt en moderne murstensvæg. Alrummet, som er huset hjerte og samlings punkt, er oplagt til stue, da der herfra er udgang til den lille, hyggelige og isolerede udestue, med udsig over den lukkede have. I køkkenet er der ikke sparet på noget, da men har finder både indbygningskaffemaskine, vinkøleskab, indbygget mikrobølgeovn, granit bordplade, gulvvarme, flotte hvide låger og sokkelskuffer.

Videre på første sal finder man 3 gode værelser hvor to er dem er med skydedør, så hvis man ikke har brug for så mange værelser kan man bruge det som walk in closet/kontor m.m. Yderligere er der fra samme værelse udgang til en stor, sydvendt altan med udsigt henover områdets smukke gamle murstensvillaer. Det sidste værelse er med trappeopgang til 2. sal, der har været perfekt for familiens større børn. Slutteligt finder man badeværelset som er 5 år gammelt. Har der er tænkt over alle detaljerne med dobbelt håndvask, bruseniche med mosaik og gulvvarme.
Under huset finder du også en god og tør kælder til opbevaring mv.

Udenfor finder man en fin lukket have på sydsiden at huset, så man kan sidde i haven og nyde solen uden at blive forstyrret af andre. Yderligere er der et isoleret anneks, et vaskerum og en carport med tilhørende skur/værksted. I gamle dage var der bager i udhuset, så det er bygget i solide materialer, og kan nemt bruges til mange forskellige formål.

Se mere om boligen her.

Kommentarer