Læsten

Ellengaard sætter fokus på sensommerens havehøst

Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri ved Læsten inviterer i weekenden til høstarrangement. Arkivfoto

Den kommende weekend 21. og 22 august inviterer Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri ved Læsten til Høstarrangement med fokus på de afgrøder, man lige nu kan høste i egen have.

Ellengaard  fejrer den kommende weekend  høsten med fokus på frugt- og bærhaven og alle de dejlige fødevarer, man kan høste i egen have.

Derudover vil der være være fokus på at så grøngødning i urtehaven samt blomsterblandinger, der kan give glæde i haven, og i buketter på bordet.

Gartnerne har ud over råd og vejledning til sammensætning af eksempelvis frugttræer, der bestøver hinanden og/eller sikrer en lang høst periode, også sammensat et række gode tilbud.

– Det vil være muligt at få en snak med en af vore anlægsgartnere omkring fliser, plantning samt råd og vejledning, fortæller Christian Faurschou, som driver planteskolen.

– Måske ønsker du en overslagspris på et stykke havearbejde, eller måske ønsker du at lave en aftale om, at anlægsgartneren kommer omkring i din have og ser på mulighederne for ny indkørsel, græsplæne, træfældning eller andet. Det kan du altsammen få svar på det den kommende weekend, lyder meldingen.

Anlægsgartnerne har en bred vifte af maskiner til rådighed, og de 14 gartnere kører hver dag ud og løser alle typer opgaver nær og fjern inden for have og park for private, virksomheder og det offentlige. Seneste større opgaver de har været del af er Østervold i Randers og ved Tinghallen i Viborg.

Ved høstarangementet den kommende weekend er det dog først og fremmest den private haveejer, der er i fokus.

Udover mange gode råd omkring dyrkning af egne bær og frugter har Ellengaard også nogle gode tilbud i ærmet til kunderne. Men alle er velkomne – også hvis man bare kommer for at kigge.

De kommende weekend inviterer Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri til høstarrangement med fokus på frugter og bær i private haver. Foto: Pixabay

Kommentarer