Randers By

Ekstra Formel 1 aften i Pakhuset

Pladserne til den første Formel 1 aften den 10. marts blev revet væk, men kom du for sent, så fortvivl ikke, Pakhuset har fået aftale om en EKSTRA aften onsdag den 9. marts. 

Der er garanti for både fascinerende anekdoter og nørdede detaljer, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen igen besøger Pakhuset i Randers!

Flere og flere danskere kaster deres kærlighed over Formel 1 og 2022-sæsonen bliver ekstra spændende med de største ændringer i Formel 1 i mere end et årti. Det er et helt nyt koncept, så racerne kommer til at se markant anderledes ud. og det vil være en ny verden for Verstappen, Hamilton og de andre stjerner…

John Nielsen og Jens Hansen vil gennemgå og forklare de nye regler til 2022-sæsonen ved hjælp af film, billeder og skitser. Samtidig vil de drage paralleller til de historiske Formel 1-racere, som har inspireret til det nye reglement.

– Vi vil bestræbe os på at forklare konceptet bag de nye racere på en både fascinerendes, pædagogisk og nørdet måde, så alle – uanset hvor meget de på forhånd ved om Formel 1 – forhåbentlig er både lidt klogere og endnu mere betagede af Formel 1, når de går hjem, siger Jens Hansen, der i 2022 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

Pris 279; -inkl. spisning

Man kan læse mere om arrangementet og købe billetter på pakhuset.net

Kommentarer