Erhverv

Ejendomsmægler Kim Vittrup fra Randers fejrer 25 års jubilæum

Foto: Kim Vittrup A/S

Ejendomsmægler Kim Vittrup har 25 års jubilæum som selvstændig ejendomsmægler i Randers. I dag drives firmaet af Kim og hans 2 sønner Emil og Rasmus i hjertet af Randers på Gråbrødrestræde 8.

Som noget usædvanligt er firmaet helt uden kæde tilknytning, hvilket vil sige uden ejerskab eller indflydelse af bank eller kreditforening. Deres koncept har kun til formål at sikre deres kunder det bedste salg og derfor sammensættes salgsarbejdet, så det passer den enkelte kunde bedst. Firmaet tilbyder 100% Solgt eller Gratis, hvilket vil sige, at skulle de mod forventning ikke få solgt, så afleverer de nøglerne til sælger og afregner ingen udgifter. 

Hos dem bliver du aldrig et nummer i køen, da de ikke vil være større end, at de kender alle deres kunder. Kim Vittrup holder fast i det personlige, samt flid og godt købmandsskab. Et koncept der har vist sig at være bæredygtigt.  

“På boligsiden.dk/Randers/kundetilfredshed fremgår det, at ejendomsmægleren har byens mest tilfredse kunder,” smiler jubilaren Kim Vittrup og fortsætter:

“Og det er virkelig noget som vi har fokus på. Vi går meget langt for vores kunder. Eks. havde vi en kunde, (der ikke var så mobil), som vi skulle bruge en underskrift fra, og det skulle gerne gå stærkt (og det er jo ikke Postens stærke side) så vi startede kl. 06.00 og kørte til Oksbøl, fik en kop kaffe og en underskrift og var hjemme igen til middag.”

Det hele startede tilbage i 1984, hvor Kim Vittrup efter 6 år i bankverdenen blev ansat i sin fars ejendomsmæglerfirma. I 1990 overtog han firmaet og drev det videre. Efter af firmaet var fusioneret med andre firmaer i år 2000, valgte han i 2003 nye udfordringer i andre brancher. 

I ultimo 2009 startede han igen som ejendomsmægler med Kim Vittrup A/S – din personlige rådgiver. 

Kommentarer