Erhverv

EA Dania elev vinder Arbejdsgivernes Installatørpris

Ved dimissionen på Erhvervsakademi Dania i Randers fik Daniel Mathias Nielsen fra Randers overrakt brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgivernes Installatørpris. Han har formået at tage deltidsuddannelsen AU i EL-installation sideløbende med sit faste arbejde hos Bravida.

En overrasket Daniel Mathias Nielsen modtog torsdag TEKNIQ Arbejdsgivernes installatørpris, da han og studiekammeraterne på AU i EL-installation dimitterede fra Erhvervsakademi Dania i Randers. Prisen er bemærkelsesværdig – ikke mindst fordi Daniel Mathias Nielsen som en af de første har taget uddannelsen, sideløbende med at han har passet sit arbejde som projektleder hos Bravida i Randers.

– Det at komme i centrum på den måde er ikke noget, jeg er vant til. Men det er da helt sikkert noget, jeg er superstolt over og et bevis på, at jeg har præsteret noget, sagde den 32-årige prismodtager, og fortsatte:

– Vi er det første hold her på skolen, der har taget uddannelsen på deltid. Og havde det ikke været en mulighed, så tror jeg ikke, jeg havde gjort det. To år på SU, det havde ikke fungeret. Men man må altså ikke undervurdere arbejdsbyrden, når man både læser og arbejder samtidig, sagde Daniel Mathias Nielsen.

Også på hans arbejdsplads, Bravida i Randers, er der stolthed over, at det er lykkedes for en medarbejder at passe både uddannelse og arbejdsopgaver med så stor succes:

– Daniel Mathias Nielsen er en meget ansvarsbevidst person. Det er nok også derfor, han har fået så godt et snit. Det har betydet rigtig meget, at han har kunnet arbejde ved siden af. Og vi har faktisk ikke kunnet mærke, at han har været under uddannelse. Han har formået at passe både studie og job – og hans frivillige arbejde som brandmand. Derfor er vi heller ikke nervøse for, hvordan det skal gå, hvis andre af vores medarbejdere har lyst til at tage deltidsudddannelsen, sagde Bravida-distriktschef Anders Tang.

Prisen blev overrakt af Torben Larsen, direktør for Larsen Installation i Viby og bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne, der står bag prisen.

Kommentarer